Haber


"Sevinci Yaşayacağız"


"Sevinci Yaşayacağız"

Atletizmde ilk gün gururunu yaşıyoruz... Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, ''Hedeflediğimiz gibi Süper Lig'e çıkacağımıza daha çok inanmaya başladım'' dedi.

Avrupa Takımlar Atletizm Şampiyonası'na çok iyi bir giriş yapan atletlerimizin performansı herkesin yüzünü güldürdü.

Çok başarılı bir günü geride bıraktıklarını ifade eden Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, "Daha önceki yarışmalarda ilk gün kötü, ikinci gün daha iyi sonuçlar alıyorduk. Bu sefer ilk günden çok başarılı olduk" dedi.

Süper Lig'e çıkacaklarına artık daha çok inandığını ifade eden Terzi, "Uzun mesafelerin dışında atmalar ve atlamalarda da kendimizi göstermeye başladık. Sporcularımızın kırdığı Türkiye rekorları var. Şu anda ikinci durumdayız ve birinci sıradaki Yunanistan ile çok az puan farkı var. Norveç gerilerde kaldı. Yarın daha kuvvetli ve puan alabileceğimiz branşlarımız var. Hedeflediğimiz gibi Süper Lig'e çıkacağımıza daha çok inanmaya başladım. Yarın bu sevinci hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

Terzi, organizasyon hakkında teşekkürler aldıklarını belirterek, ''Hem organizasyon iyi gidince hem de sportif başarı olunca daha mutlu oluyoruz'' diye konuştu.

Yayın Tarihi : 18.06.2011 20:14:06
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.