Haber


"Dillere Destan Oldu"


"Dillere Destan Oldu"

Kılıç, Dünya Şampiyonası'nı değerlendirdi...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul'da düzenlenen 14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nı ''dillere destan'' olarak nitelendirerek, şampiyona ile önemli bir sınav verildiğini belirtti.

Kılıç, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları (SETA) Vakfı tarafından düzenlenen ''Türkiye'nin Gençlik Profili Tanıtım Toplantısı''nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Kılıç, Dünya salon Atletizm Şampiyonası için 3 gün İstanbul'da kaldığını belirterek, ''Bu şampiyonada sadece bakanlığımız ve hükümetimiz değil, gazetelerin spor sayfaları da önemli bir imtihan verdi. Medyadaki tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bu etkinlik, Türkiye'de futbol dışında başka branşların olduğunu ve bunlara ilgi gösterilmesi gerektiğini de gösterdi. Ayrıca 172 ülkenin katıldığı etkinliği çok kaliteli yayınlarla çok sayıda ülkeye ulaştıran TRT Spor'u da kutluyorum.''

Yayın Tarihi : 12.03.2012 15:18:10
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.