Haber


Mehmet Terzi, Atletizm Antrenörleri ile Buluşuyor


Mehmet Terzi, Atletizm Antrenörleri ile Buluşuyor

Mehmet-Terzi-manşet
 
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Spor Genel Müdürlüğü ile Federasyonumuz bünyesinde görev yapan Atletizm Antrenörleri ile İzmir’de yapılacak bilgilendirme toplantısında bir araya gelecek.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri’nde görev yapan Atletizm Antrenörleri ile yapılacak toplantı, 31 Mayıs Cuma günü, saat 09:30 ila 15:30 arasında gerçekleştirilecek.
 
Halkapınar’da bulunan Faal Futbol Hakemleri Derneği’nin toplantı salonunda gerçekleştirilecek “Bilgilendirme Toplantısı’nın açılış konuşmasını, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi yapacak.
 
Başkan Terzi'nin ardından TAF Teknik Kurulu Başkanı Muharrem Or söz alacak ve sözleşmeli antrenörlerin çalışma esasları ve performans takibi konularını anlatacak.
 
TAF Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Muzaffer Çolakoğlu, İzmir’de kurulacak Turkcell Yüksek Performans Merkezi’nin işlevi ve antrenör eğitiminde yapılacak çalışmaları anlatacak. TAF Eğitim Kurulu Başkanı Cahit Yüksel’in de sözleşmeli antrenörlerin eğitim çalışmalarını genel hatları itibariyle anlatacağı toplantı, Sağlık Kurulu da spor yaralanmalarından korunmanın yolları hususunda bilgilendirmede bulunacak.
 
Ayrıca, Dr. Kaya Livanelioğlu, dopingle mücadele konusunda bilgilendirmede bulunurken, son yıllarda uygulanmasına karşın bilgi kirliliğinin oluştuğu Biyolojik Pasaport uygulamasını anlatacak.
 
Not: Aşağıda yer alan Antrenör Listesi’nde ismi yazılı antrenörlerin, toplantıya katılmaları zorunludur.  
 
Program : Bilgilendirme Toplantısı
Gün : 31 Mayıs 2013 Cuma
Saat : 09:30 – 15:30
Yer : Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Halkapınar Futbol Hakemleri Derneği Toplantı Salonu, İzmir
 

Yayın Tarihi : 20.05.2013 06:00:01
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.