Haber


Akdeniz Oyunları Milli Takım Aday Kadrosunun Dikkatine!


Akdeniz Oyunları Milli Takım Aday Kadrosunun Dikkatine!

Mersin-2013

20-30 Haziran günlerinde Mersin’de yapılacak olan 17’nci Akdeniz Oyunları’nda, TAF Teknik Kurul tarafından belirlenen milli takımda yer alması muhtemel ADAY KADRO açıklanmıştır.

Akdeniz Oyunları kuralları gereği bir branşta 2 sporcu yarışabilir. Sporcularımızın performansları değerlendirilerek bazı branşlara 1 sporcu ile de katılım olacak ya da bazı branşlarda hiç sporcu yarıştırılmayabilecektir.

Ek’te ADAY KADRO’da ismi olan ve SARAR MAĞAZALARINA ölçülerini bildirmeyen milli takım sporcularının, son tarih olan 29 Mayıs Çarşamba gününe kadar bulundukları ildeki SARAR mağazalarına giderek beden ölçülerini vermeleri gerekmektedir.

Ayrıca, SARAR’a verilen ölçüler, 0539 406 16 16 telefon numarasına (Adı, Soyadı ve verilen ölçü bedenleri) mesajla da bildirilecektir.

Sporcularımızın dikkatine önemle duyurulur.

Ek için Tıklayın

Yayın Tarihi : 27.05.2013 10:41:09
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.