Haber


Avrupa Takımlar Şampiyonası Milli Takım Kadrosu


Avrupa Takımlar Şampiyonası Milli Takım Kadrosu

Avrupa-Takımlar-Şampiyonası-Süper-Lig-Yarışmaları-Milli-Takım-manşet1


22-23 Haziran günlerinde İngiltere’nin ev sahipliği yapacağı Avrupa Takımlar Şampiyonası Süper Lig yarışmalarında ülkemizi temsil edecek milli takım kadrosu belli olmuştur.

Gateshead kentinde yapılacak yarışmalarda kadınlarda ve erkeklerde 24 sporcu mücadele edecek.

Avrupa'nın en iyi 12 ülkesinin yer alacağı organizasyonda Türkiye ile birlikte Belarus, Norveç, Fransa, Polonya, Almanya, Rusya, Britanya, İspanya, Yunanistan, Ukrayna ve İtalya ile yarışacak.

Yarışmalarda sonunda ilk sırada yer alan ülke Süper Lig şampiyonu olurken, son üç sırada yer alan ülkeler de 1. Lige düşecek.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi’nin kafile başkanlığı yapacağı milli takım kafilemizde 18 de antrenör bulunuyor.

20 Haziran Perşembe günü İngiltere’ye hareket edecek milli takım kafilesinde ismi yer alan sporcu ve antrenörlerimizin; vize, pasaport işlemleri, uçak parkuru, malzeme ve izin yazılarıyla ilgili ivedi bir şekilde Federasyonumuz ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Sporcu ve Antrenörlerimizin dikkatine önemle duyurulur.

Milli Takım Kafile Listesi için Tıklayın

Yayın Tarihi : 4.06.2013 15:09:17
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.