Haber


Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi


Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, 3. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’nun ardından bir araya geldi ve ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Darıca Yarı Maratonu’nu yerinde takip eden ve dereceye giren sporculara ödüllerini veren Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, organizasyonun ardından Darıca’da bulunan Yelkenkaya Otel’de ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Fatih Çintimar’ın Başkanlığında düzenlenen yönetim kurulu toplantısında gündeme ilişkin maddeler değerlendirildi ve karara bağlandı.

YÖNETİM KURULU KARARLARI Olağanüstü Genel Kurul’un ardından toplanan Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu, daha öncesinde görüşülmesi planlanan konularla ilgili kararlar aldı. Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan bazı kararlar şu şekilde: 1-   Başkan Vekilliklerine, Yönetim Kurulu Üyeleri’nden İsmail Bayazıt, Selim Terzi, Atif Ala, ve Mustafa Yasin Taş’ın görevlendirilmesine, 2-   Atletizm Çalıştayı’nın, 2-3 Kasım 2013 tarihinde İstanbul’da yapılmasına, 3-   Bundan sonra kırılan rekorların geçerli sayılabilmesi için doping kontrolü şartının getirilmesine, 4-   Doping cezası alan atletlerin antrenörlerin ceza kuruluna sevk edilmesine karar verildi. BAŞKAN ÇİNTİMAR: “ATLETİZM ÇALIŞTAYI’NDA TÜM FİKİRLERİ TARTIŞACAĞIZ” Toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Fatih Çintimar, yakın zamanda İstanbul’da yapılacak Atletizm Çalıştayı’na değinerek konuşmasına başladı. Türk Atletizmini markalaştırmak ve daha yüksek performansa ulaştırmak için çalışacaklarını dile getiren Fatih Çintimar, “Bu hedefimiz için temel adımları atmaya başladık. İlk olarak 2-3 Kasım 2013 tarihinde İstanbul’da Atletizm Çalıştayı yapma kararı aldık. Bu çalıştayda atletizmin daha ileriye gitmesi için sunulan tüm fikirleri tartışacağız. Bundan dolayı büyük önem arz eden bir toplantı olacak. Öte yandan doping konusundaki yaptırımlar, Atletizm Çalıştayı’nda konuşulacak konuların en önemlileri arasında yer alıyor.” dedi.

Yayın Tarihi : 4.12.2013 16:22:55
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.