Haber


Avrupa Kros Şampiyonası’na Gidecek Milli Takım Kafilesinin Dikkatine…!


Avrupa Kros Şampiyonası’na Gidecek Milli Takım Kafilesinin Dikkatine…!

8 Aralık 2013 tarihinde Belgrad’da gerçekleştirilecek Avrupa Kros Şampiyonası’na ülkemizi temsilen gidecek olan Milli Takım Kafilesi Ankara’da toplanacaktır. 4 Aralık 2013 Çarşamba günü başlayacak olan Avrupa Kros Şampiyonası Toplanma Kampı, 5 Aralık 2013 Perşembe günü sona erecek. Milli Takım Kafilesi, 6 Aralık 2013 tarihinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a hareket edecektir. Not: Kafilede yer alan sporcu, antrenör ve idarecilerin 4 Aralık Çarşamba günü federasyon binasında bulunmaları gerekmektedir. Öte yandan sporcular ve antrenörler, biletlerini kendileri alarak bulundukları ilden uçak veya otobüs ile Ankara’ya geleceklerdir. Harcırah ve yol ücretleri, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından kendilerine Ankara’da ödenecektir. Kampa katılım zorunlu olup şampiyonaya Ankara’dan hareket edilecektir Milli Takım Kafilesi’nin Uçuş Programı Türkiye Atletizm Federasyonu » Genel » Avrupa Kros Şampiyonası’na Gidecek Milli Takım Kafilesinin Dikkatine…!

Avrupa Kros Şampiyonası’na Gidecek Milli Takım Kafilesinin Dikkatine…!

Published On Perşembe, Kasım 28, 2013 By . Under: Genel.
duyurular 8 Aralık 2013 tarihinde Belgrad’da gerçekleştirilecek Avrupa Kros Şampiyonası’na ülkemizi temsilen gidecek olan Milli Takım Kafilesi Ankara’da toplanacaktır. 4 Aralık 2013 Çarşamba günü başlayacak olan Avrupa Kros Şampiyonası Toplanma Kampı, 5 Aralık 2013 Perşembe günü sona erecek. Milli Takım Kafilesi, 6 Aralık 2013 tarihinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a hareket edecektir. Not: Kafilede yer alan sporcu, antrenör ve idarecilerin 4 Aralık Çarşamba günü federasyon binasında bulunmaları gerekmektedir. Öte yandan sporcular ve antrenörler, biletlerini kendileri alarak bulundukları ilden uçak veya otobüs ile Ankara’ya geleceklerdir. Harcırah ve yol ücretleri, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından kendilerine Ankara’da ödenecektir. Kampa katılım zorunlu olup şampiyonaya Ankara’dan hareket edilecektir. Milli Takım Kafilesi’nin Uçuş Programı 06 Aralık 2013 – Gidiş Ankara > İstanbul – 04:25 İstanbul > Belgrad – 07:45 09 Aralık 2013 – Dönüş Belgrad > İstanbul – 15:25 İstanbul > İllere Dağılım MALZEME TEDARİKİ Avrupa Kros Şampiyonası Milli Takım Kafilesi’nde yer alan ve malzeme alımı konusunda 1 yılını dolduransporcularımız ile antrenörlerine malzemeleri, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından federasyon binasında verilecektir. 1 yılını doldurmayan sporcular ve antrenörler, milli takım malzemelerini yanlarında getireceklerdir. Malzeme Tedariki – İletişim: İlhan Doker / 0539 406  16 16 Avrupa-Kros-Şampiyonası-Milli-Takım-Kafilesi-Son

Yayın Tarihi : 4.12.2013 12:24:01
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.