Haber


Başkan Hüseyin Yıldırım’dan Endonezya’daki Atletlerimize Tam Destek


Başkan Hüseyin Yıldırım’dan Endonezya’daki Atletlerimize Tam Destek

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Hüseyin Yıldırım, Endonezya’da devam eden 3. İslami Dayanışma Oyunları’nda piste çıkan milli atletlerimizden başarı beklediklerini ifade etti.

Palembang kentinde gerçekleştirilen organizasyonda, Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak için mücadele eden milli sporcularımıza Başkan Hüseyin Yıldırım’dan destek geldi. Atletlerimizin Endonezya’dan madalyalarla döneceğine inandığını vurgulayan Hüseyin Yıldırım, “37 kişilik bir kafileyi Palembang’a gönderdik. 5 gün boyunca ülkemiz adına yarışacak olan sporcularımıza maddi ve manevi her türlü desteği sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki oradan önemli başarılarla Türkiye’ye dönecekler ve federasyonumuzun gurur timsali olacaklar. Başarı çıtamızı sürekli yukarı çıkarmak zorundayız ve biz çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz.’’ diye konuştu.

Atletizm Federasyonu’nun zor bir süreçten geçtiğini ve bu süreç içerisinde Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarıyla birlikte Başkanlık görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını belirten Hüseyin Yıldırım, Türk Atletizmi için üzerine düşen bir görev olduğunda her zaman bu görevi yapmaya hazır olduğunu ve 28 Eylül Cumartesi günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’nda bayrağı, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar’a teslim etmekten memnuniyet duyacağını söyledi.

Yayın Tarihi : 4.12.2013 16:10:40
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.