Haber


İl Temsilcileri ve Atletizm Hakemlerinin Dikkatine…!


İl Temsilcileri ve Atletizm Hakemlerinin Dikkatine…!

2013-2014 yılı içerisinde gerçekleşen faal hakem seminerlerinde yer alan atletizm hakemlerinin, vize ücretlerini yatırarak kişisel bilgilerini içeren formları göndermeleri için verilen süre 25 Aralık 2013 tarihine kadar uzatılmıştır.

Spor İl Müdürlükleri’nin, illerde yapılan faal hakem seminerlerine katılan hakemlerin vize ücretlerini yatırdıklarına dair banka dekontlarını Türkiye Atletizm Federasyonu’na, İl Hakem Kurulları’nın ise hakemlerin kişisel bilgilerinin yer aldığı bilgi formlarını atletizm.mhk@gmail.com adresine 05 Aralık 2013 tarihine kadar göndermeleri gerekiyordu.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan kontroller sonucunda istenilen belgelerin bir kısmının henüz gerekli yerlere gönderilmediği belirlenmiştir. 2014 yılında bünyesinde faaliyet yapılması planlanan ve yeterli sayıda hakemi bulunmayıp listelerini göndermeyen iller için hakem bilgi formlarını ve vize ücretlerinin dekontlarını göndermeleri gereken süre  25 Aralık 2013 Çarşamba günü mesai saatinin bitimine kadar uzatılmıştır.

Önemle duyurulur.

Yayın Tarihi : 19.12.2013 09:33:36
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.