Haber


Milliyet, Milli Atletimiz İlham’ı “Yılın Sporcusu” Anketinde Aday Gösterdi


Milliyet, Milli Atletimiz İlham’ı “Yılın Sporcusu” Anketinde Aday Gösterdi

Uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden Milli atletimiz İlham Tanui Özbilen, Milliyet gazetesinin internet sitesinde düzenlenen “Yılın Sporcusu 2013” anketinde yer alarak en başarılı sporculardan birisi olarak gösterildi.

Yılın Sporcusu, Yılın Futbolcusu, Yılın Takımı, Yılın Antrenörü, Yılın Spor Adamı ve Dünyada Yılın Sporcusu olmak üzere toplam 6 kategoride Milliyet.com.tr tarafından yapılan ankette atletizm branşından başarılı sporcumuz İlham Tanui Özbilen bulunuyor.

İstanbul’da gerçekleştirilen Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda 1500m’de gümüş madalya kazanan ve Mersin’de organize edilen 2013 Akdeniz Oyunları’nda 800m ve 1500m branşlarında altın madalyanın sahibi olan İlham, “Yılın Sporcusu 2013” anketinde atletizm spor dalını temsil ediyor.

Milli atletimiz İlham’ın yanı sıra İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan, milli tekvandocu Nur Tatar, milli okçu Burcu Dağ, Dünya şampiyonu paratekvandocu Mehmet Sami Saraç, Dünya Serbest Dalış rekortmeni Derya Can ve milli jimnastikçi Ümit Şamiloğlu 2013 yılının en iyi sporcusu olarak aday gösterildi.

İlham Tanui Özbilen adına oy kullanmak isteyen atletizm severler aşağıdaki linke tıklayarak anketin yapıldığı sayfaya ulaşabilirler.

http://yilinsporcusu.milliyet.com.tr/

Öte yandan ankete katılacak kişiler arasından yapılacak çekilişle 5 kişi iphone, 5 kişi ipad mini kazanacak. 

Yayın Tarihi : 25.12.2013 10:26:29
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.