Haber


1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu İsim Listesi (güncelleme)


1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu İsim Listesi (güncelleme)

1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu başvuruları 10 Şubat 2014 tarihi itibariyle tamamlanmıştır. Başvurular Eğitim Kurulumuzca değerlendirilmiş olup,  120 kursiyerin kursa katılımları uygun görülmüştür. Kurs listesinde isimleri bulunan kursiyerler 16 Şubat 2014 tarihinde saat 08.30’ da İzmir Ege Üniversitesi BESYO Seminer Salonunda evraklarıyla birlikte eksiksiz olarak hazır bulunacaklardır. BESYO mezunları ise, özel eğitim programı 21 Şubat 2014 tarihinde saat 08.30’ da başlayacağından bu tarihte istenilen evraklarla birlikte kursa katılacaklardır. Kurs programı ve isim listesi aşağıya çıkarılmıştır. Önemle duyurulur. Kursiyer Listesi İçin Tıklayınız… Kurs Programı İçin Tıklayınız...(Güncelleme)

 İSTENİLEN BELGELER

a)   4 Adet Vesikalık Fotoğraf (Erkekler için-Sakalsız ve Kravatlı) b)   Sağlık Raporu (Hükümet Tabipliğinden veya Sağlık Ocaklarından)(ASLI) c)    Savcılık İyi Hal Kağıdı (ASLI) d)   Diploma Sureti veya mezuniyet belgesi (Noter Tasdikli veya Okul Müdürlüğünden Tasdikli) e)    Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Cezaları Olmadığına Dair Yazı (ASLI) f)    Nüfus Cüzdanı Fotokopisi g)   Milli Sporcu olanlar Millilik Belgesi getireceklerdir.(varsa) h)   Dilekçe i)     Dekont

Yayın Tarihi : 12.02.2014 17:05:06
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.