Haber


Duyuru: Antrenör kursları


Duyuru: Antrenör kursları

2016 yılı faaliyet programımızda bulunan 1. ve 2. kademe yardımcı antrenörlük kurslarının şubat ayında açılması planlanmıştır. Kursiyerlerde aranacak koşullar ekteki dosyada bulunabilir. Yapılacak müracaatlara göre yer ve tarih belirlenecektir.  

  1. KADEME ANTRENÖRLÜK KURSUNA KATILACAK ANTRENÖRLERE DUYURULUR.
  2016 Şubat ayında açılacağı sitemizde duyurulan 2. Kademe Antrenörlerden istenen şartların 03. Maddesinde belirtilen “ Bir yıl içerisinde 3 paket eğitim seminerine katılarak 9 sertifikayı almış olması” ile ilgili sorular sıklıkla sorulmuş olması nedeniyle aşağıya çıkartılan açıklama yapılmıştır.
  • Eğitim Kurulumuz “Her Şeyin Başı Eğitim” dir sözü doğrultusunda daha önce istenen 2 sertifika sayısını 3 sertifikaya çıkartmıştır.
  • Eğitim Kurulumuzun bu kararı Yönetim Kurulumuzun dan alınan oluru ile 2015 yılından itibaren uygulamaktadır.
  • Açılan seminerlerde 3 konu 1 Paket olarak Antrenörlerimize verilmektedir. Her konu için bir sertifika olmak üzere Antrenörlerimize 1 Paket seminer sonunda 3 sertifika düzenlenerek verilmektedir.
  • Bir Paket seminere katılanlar daha önce bir sertifika için ödemiş oldukları 100.00TL ödemektedirler.
  • Seminer eksiği olan Antrenörlerimiz için kursun açılacağı tarihten bir gün önce ihtiyaç duyulan sayı kadar seminer verilecektir.
Kursa katılım koşularını görüntülemek için Tıklayınız

Yayın Tarihi : 13.01.2016 10:12:18
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.