Haber


1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu Açılıyor


1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu Açılıyor

2016 yılı faaliyet programında bulunan 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu 26 Mart – 5 Nisan 2016 tarihlerinde Sakarya'nın Hendek ilçesinde açılacaktır. 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük kursunun teorik dersleri Hendek Belediyes'inin konferans salonunda, uygulamalar ise Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tesislerinde yapılacaktır. 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu ekte sunulan ders programı doğrultusunda yapılacaktır. Ders vermesi planlanan eğitimcilerin uygunluklarına göre programda değişiklik yapılabilecektir. Açılacak olan kursa girmek isteyenler 24 Mart 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar müracaat edebilecekler. 2. Kademe Antrenörlük Kursu ise yeterli sayıda müracaatın olmaması nedeniyle ileri bir tarihe bırakılmıştır.

  1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu'nda sabah kurs sorumlusuna 1. kademe antrenörlük kursu ücreti olan dekontun dışında teslim edilmesi gereken belgeler:
  • 4 adet fotoğraf
  • Sağlık raporu (aslı)
  • Savcılık iyi hal kağıdı (aslı)
  • Diploma sureti veya mezuniyet belgesi (noter veya okul müdürlüğü tasdikli )
  • Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden ceza almadığına dair yazı (aslı)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
Yukarıda istenilen belgeler kursun başladığı gün teslim edilmesi zorunludur. Kursiyerlerin belgeleri eksiksiz, tam ve geçerli olması gerekmektedir. Eksik evrak yada geçerliliği olmayan belge sahibi kursiyerler kursa kabul edilmeyecektir.
Kurs başvuru örneği için tıklayınız…
1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Bilgileri
2016 yılında talep edilmesi halinde;
1. kademe yardımcı antrenörlük kursu 3 kez,
2. kademe antrenörlük kursu 2 kez,
3. kademe kıdemli antrenörlük kursu ise bir kez olmak üzere açılacaktır.
NOT: Kursların açılacağı yerler ise talepler ve uygun koşulların olmasına bakılarak iller belirlenecektir. 
 
Tüm kademelerde seminer eksiği bulunan antrenörlerimiz için 29 Mart 2016 Salı günü Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir paket seminer verilecektir. Bu seminerin konuları 25 Mart 2016 Cuma günü duyurulacaktır. 26 Mart-5 Nisan 2016 tarihlerinde Sakarya'nın Hendek İlçesinde açılacak olan 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu'na katılan kursiyerlerde arzu etmeleri halinde bu seminere katılabilirler. Bir paket seminer bedeli 100 TL olarak belirlenmiştir.

Yayın Tarihi : 24.03.2016 10:34:08
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.