Haber


Antrenör kursları hakkında önemli duyuru


Antrenör kursları hakkında önemli duyuru

Federasyonumuzun Eğitim Kurulu çalışmaları doğrultusunda 2016 Yılı Faaliyet Programına alınan 1.Kademe Yardımcı Antrenör, 2.Kademe Antrenör ve 3.Kademe Kıdemli Antrenörlük Kursları 15-25 Ağustos 2016 tarihlerinde Muğla ilinde açılacaktır.

Muğla'da belirtilen tarihlerde açılacak olan kurslara katılacak kursiyerlerin, aşağıda belirtilen şartları 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar tamamlayarak Atletizm Federasyonu Başkanlığı'na dilekçe ekinde göndermeleri gerekmektedir. 

Kurslara katılım için istenen belgeler:

  • 4 adet fotoğraf
  • Sağlık raporu (Son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
  • Savcılık iyi hal kağıdı (Son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
  • GHSİM'den ceza almadığına dair yazı
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Kademe yükseltecek olan kursiyerler için bekleme süreleri bir önceki kursun bitiş tarihinden itibaren geçerli olacaktır 2. Kademe Antrenörlük kursu için 2 yıl, 3. kademe Kıdemli Antrenörlük kursu için 3 yıldır.
  • a) 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursuna Katılacaklar için IAAF Çocuk Atletizmi seminer belgesi (Fotokopisi)
  • b) 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursuna Katılacakların 18 yaşından gün almış olması gerekir
  • c) 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursuna En Az Lise Mezunları Katılır bu     Kursiyerler Diploma veya Geçici Mezuniyet belgesi getirmelidir (Aslı gibidir onaylı)
  • 2. Kademe Antrenörlük Kursuna Katılacaklar için 3 Paket Seminerden alınmış 12 sertifika (Fotokopisi)
  • 3. Kademe Kıdemli Antrenörlük Kursuna Katılacaklar için 4 Paket Seminerden alınmış 16 sertifika (Fotokopisi)
  • Kurs Katılım Ücretleri ve hesap bilgileri I.Kademe Yardımcı Antrenör Kursu Ücreti?: 500,00-TL. II.Kademe Antrenör Kursu Ücreti??: 750,00-TL. III.Kademe Kıdemli Antrenör Kursu Ücreti?: 1.000,00-TL.

Türkiye İş Bankası Şube Kodu??: 4200 Hesap Numarası?: 5941076

Yukarıda istenilen belgeler kursun başladığı gün teslim edilmesi zorunludur. Kursiyerlerin belgeleri eksiksiz, tam ve geçerli olması gerekmektedir. Eksik evrak ya da geçerliliği olmayan belge sahipleri kursa kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ NOT: 1.Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu için zorunluluk haline getirilmiş olan "IAAF Çocuk Atletizmi" Seminer belgesine sahip olmayanlar, bu seminerin tüm illerde yapılmamış olması nedeniyle 15-25 Ağustos 2016 tarihlerinde Muğla'da açılacak kursa katılabilecek.

Açılan kursa katılan ve yapılan sınavda başarılı olan kursiyerler başarılı olduğuna dair belgelerini alacak ve antrenörlük çalışmalarına başlayabilecek. Ancak  Belgesini  "IAAF Çocuk Atletizmi" seminerinden almış olduğu sertifikayı 31.12.2016 tarihine kadar ibraz etmesi halinde 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Belgesini alabilecek.

Yayın Tarihi : 25.06.2016 10:00:45
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.