Haber


Bakan Kılıç'tan atletlerimize tebrik


Bakan Kılıç'tan atletlerimize tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 23 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar 10 bin metrede altın madalya kazanan Yasemin Can ve bronz madalya elde eden Büşra Nur Koku'yu tebrik etti. 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Polonya'da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar 10 bin metrede Altın madalya kazanan Yasemin Can ve bronz madalya kazanan  Büşra Nur Koku için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç'ın yayımladığı tebrik mesajı şöyle:

"Polonya'da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar 10 bin metrede altın madalya kazanan Yasemin Can ve bronz madalya kazanan Büşra Nur Koku’yu kutluyorum. Genç sporcularımızın elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor ve geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Bu başarıların gelecekte kazanılacak büyük zaferlerin habercisi olacağına inanıyorum.  Sporcularımızı ve onların başarısında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."

Yayın Tarihi : 15.07.2017 09:34:10
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.