Haber


Bölgesel kros ligi start alıyor (güncel)


Bölgesel kros ligi start alıyor (güncel)

Atletizm Federasyonu'nun 2017 faaliyet programında yer alan kış sezonu "Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi" 15 Ekim 2017 tarihinde 1. kademe yarışmaları ile başlayacak. Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi yarışmaları iki (2) kademe ve bir final yarışması olarak düzenlenecektir. Bu yarışmalara tüm illerin ilçeleri birer takım oluşturarak ilçe takımı adı altında katılabilirler. Yarışmaların 1. kademe puanları 2. kademe yarışmalarına taşınacak olup; 2. kademe sonucunda toplam puanda ilk üç (3) sıralama içerisinde yer alan takımlar final yarışmasına katılma hakkını elde edeceklerdir. (Bölgelerden teknik kurul tarafından uygun görülen takımlar da final yarışmasına çağrılacaktır.) Final yarışması aynı zamanda Türkiye Şampiyonası olarak değerlendirilecektir. Yarışma statüsü ve kayıt linkleri aşağıdadır. Not:  

Turkcell Küçükler - Yıldızlar Bölgesel Kros ligi statüsünün katılım koşullarında değişiklik yapıldı.
"Kulüpler yarışmalara A - B - C takımı adı altında birden fazla takımla katılabilirler. Ancak takım ödül tasnifinde aynı kulüpten sıralamada önde olan takım yer alır diğerleri tasnif dışı olarak değerlendirilir.
Ferdi lisans sahibi sporcular bulundukları ilçe Gençlik ve Spor Kulüpleri adına karma takım oluşturarak yarışmalara katılabilirler, il onayında mutlaka takım adı belirtilmelidir
  Yarışma statüsü Küçükler kayıt linki Yıldızlar kayıt linki Küçükler katılım listesini görüntülemek için tıklayınız Yıldızlar katılım listesini görüntülemek için tıklayınız

Yayın Tarihi : 26.09.2017 15:46:59
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.