Haber


TAF'tan Doğu Anadolu için eğitim hamlesi


TAF'tan Doğu Anadolu için eğitim hamlesi

Türkiye Atletizm Federasyonu, ülkenin her yerinde atletizmi yayma ve geliştirme için çalışmalarına Hakkari'de açılan kurslarla örnek oluşturuyor. Türkiye Atletizm Federasyonu, 19-22 Mart tarihleri arasında Hakkâri’de açılan hakem kursunun ardından şimdi de aynı ilde 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu gerçekleştirecek. Önümüzdeki günlerde Samsun ve Balıkesir ile birlikte antrenör kursu açılan Hakkâri, 4-14 Mayıs 2018 tarihlerinde bu çalışmaya ev sahipliği yapacak. Hakkâri'de bu ay içinde gerçekleşen hakem kursuna yoğun bir katılım sağlanırken, federasyon yetkilileri aynı ilgiyi antrenörlük kursunda da bekliyor. HAKKARİ ANTRENÖR KURSU İLE İLGİLİ DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN 

Konuyla ilgili olarak Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar "Kurslarımızı antrenör adaylarının ayağına, yurdun dört bir köşesine götürmeye devam edeceğiz. Milletin imkanlarını, yine milletin kendisine en uygun biçimde kullandırmak konusunda kararlılıkla yürüyeceğiz. Bir takım çalışmaların sonucunu hemen almak mümkün değildir. Ancak yapmış olduğumuz çalışmalar zamanla meyvesini verecektir" dedi. 

Çintimar, TAF Eğitim Kurulu'nun çalışmalarını da değerlendirerek "Türk atletizminin en üst seviyeye gelebilmesi için antrenör eğitimi çok önemlidir. Türkiye genelinde Eğitim Kurulumuzun bu konudaki çalışmaları dikkat çekici bir nitelik kazanmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi : 28.03.2018 18:04:41
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.