Haber


Önemli: Zorunlu I Run Clean sertifikası için son günler


Önemli: Zorunlu I Run Clean sertifikası için son günler

Avrupa Atletizm Birliği, I Run Clean anti-doping eğitim programını aralarında Türkçe’nin de bulunduğu 23 dilde sunmuştur. Programın zorunlu kullanımı U18 Avrupa Şampiyonası ile başlayacaktır. 

I Run Clean programı zaman içerisinde tüm sporcular için zorunlu hale gelecektir. Program sertifikasının müsabakaya katılacak olan atletler için zorunlu olarak ilk kez uygulanacağı yarışma, 5-8 Temmuz tarihleri arasında Macaristan’ın Györ kentinde düzenlenecek 2. Avrupa U18 Atletizm Şampiyonası olacaktır.

Sertifikayı tamamlayan atletlerimizin sosyal medyada sertifikalarını ve kartlarını paylaşması programın görünürlüğünün ve yaygınlığının artmasında önemli katkı sağlayacaktır.

Tüm sporcularımızın http://www.irunclean.org/ adresindeki yönergeleri, Türkçe seçeneğinden takip ederek yasal olarak bağlayıcılığı bulunan programı en kısa sürede tamamlamaları zorunludur.

Yayın Tarihi : 12.06.2018 11:50:42
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.