Haber


Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu 10. kez yapıldı


Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu 10. kez yapıldı

Zeytinburnu Belediyesi ve Beştelsiz Spor Kulübü'nün düzenlediği 10. Uluslararası Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu, 28 Ekim Pazar günü yapıldı.

Bu sezon 10. kez düzenlenen Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu'nda binden fazla katılımcı 10 kilometrelik parkurda yarıştı. Erkeklerde yarışın birinciliğini Uganda'dan Albert Chemutai, 30:59'luk derecesiyle kazanırken, Bernard Cheruiyot Sang ve Hoseav Kiplangat da podyuma giren atletler oldular. Kadınlarda ise Kenya'dan Daisy Jeptoo Kimeli 35:26 ile ipi göğüsleyen isim oldu. Yarış öncesinde açıklamalarda bulunan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümünde Uluslararası Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu'nu düzenlemenin mutluluğunu ilçe olarak hep birlikte yaşadıklarını belirtti. ZEYTİNBURNU CUMHURİYET KOŞUSU SONUÇLARI

Yayın Tarihi : 28.10.2018 21:34:29
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.