Haber


Spor Bilgi Sistemi ile ilgili duyuru


Spor Bilgi Sistemi ile ilgili duyuru

Antrenör Eğitim Yönetmeliği 14.12.2019 tarihli 30978 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiş olup yayımlanan Antrenör Eğitim Yönetmeliği uyarınca Spor Bilgi Sisteminde düzenlemelere ihtiyaç duyulmuştur. Spor Bilgi Sisteminden alınacak kursiyer başvurularında Adli Sicil Kaydı,  Lise Mezuniyet Belgesi, Yükseköğretim Mezun Belgesi ve Sportif Ceza Kaydı sorguları E-devlet otomasyon sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvuru dönemlerinde antrenörlerimizin mağduriyet yaşamaması için E-devlet sisteminde bilgileri güncel olmayan antrenörlerimizin bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.

  • Yükseköğretim Mezun Belgesini E-devlet sistemi üzerinde görüntüleyemeyen antrenörlerimiz Yükseköğretim Kuruluna veya Mezun olduğu okula başvurarak E-devlet sistemi üzerinde belgelerini yükleterek güncelleme sağlamaları gerekmektedir.
  • 2008 yılı ve öncesi Lise mezunu antrenörlerimiz Mezun Belgesini E-devlet sistemi üzerinde görememeleri halinde Diplomalarını E-devlet sistemine kendileri yükleyerek bilgilerini güncelleyeceklerdir.
  • Spor Bilgi Sistemi üzerinde İletişim numarası, E-posta adresi kısımlarının doğru olduğundan emin olunmalı ve sisteme vesikalık fotoğraf dışında fotoğraf yüklemesi yapılmamalıdır.
  • Antrenör kurslarına başvurular sırasında istenilen bilgi ve belgeler, doğru ve eksiksiz yüklenmelidir. Aksi taktirde başvurular geçerli sayılmayacaktır.
Başarılı sporcuların hak ve muafiyetleri Antrenör Eğitim Yönetmeliğinin 22. maddesinde yer alan Başarılı sporcu hak ve muafiyetleri kısmında bulunan şartları yerine getiren sporcular Muafiyet hakkı kazandığı yarışa ait Spor Bilgi Sisteminde Millilik Belgesine sahip olma koşuluyla belirtilen usus ve esaslara göre muafiyet hakkı kazanır. Spor Bilgi Sisteminde Millilik Belgesi bulunmayan sporcular muafiyet hakkı talep edemez. Tüm antrenörlere duyurulur.

Yayın Tarihi : 27.07.2020 14:29:13
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.