Haber


U18 Bölgesel Şampiyona içinde Olimpik Deneme yapılacak


U18 Bölgesel Şampiyona içinde Olimpik Deneme yapılacak

Kulüplerden gelen talepler doğrultusunda 6-7 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılacak U18 Ferdi Bölgesel Atletizm Şampiyonası programına büyükler kategorisinde Olimpik Deneme Yarışmaları ilave edilmiştir. Trabzon, Denizli, Mersin, Ankara ve İstanbul illerindeki U18 Bölgesel Ferdi Şampiyonası kapsamındaki programda bu illerde gerçekleşecek büyükler Olimpik Deneme müsabakalarına katılım sağlayacak sporcu ve antrenörlere herhangi bir harcırah ödemesi yapılmayacaktır. Katılımcılar, hangi ilde yarışmak istiyorsa o ile kayıt yaptırabileceklerdir.
Söz konusu yarışmaya yapılacak kayıtların aşağıdaki bağlantıdan 3 Ağustos 2020 saat 17:00'ye kadar yapılacak, katılımcılar yarışma taahhütnamelerini illerde görevli bulunan teknik delegeye teknik toplantıda vereceklerdir.

Yayın Tarihi : 28.07.2020 13:21:23
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.