Haber


Antrenör vize işlem yöntemi


Antrenör vize işlem yöntemi

Bu yıl e-Devlet'te bulunan Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak olan antrenör vize işlemlerinin başvuruları devam ediyor. Aşağıda başvuru süreciyle ilgili detayları bulabilirsiniz. Antrenör vize işlemleri nasıl yapılır?

  • Antrenör vize işlemleri e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirilecektir. (e-Devlet Kapısı / Arama Kısmına (Spor Bilgi Sistemi) Yazılarak / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Vize Başvuru) Vize Başvuru Rehberi için buraya tıklayınız
  • 2020 - 2021 sezonu antrenör vize ücreti 100,00 TL – (Yüz Türk Lirası)
  • Başvurunuzu tamamlandıktan sonra, vize ücretini e-Devlet Kapısı üzerinden Spor Bilgi Sistemine kayıtlı E-Posta adresinize gelen referans numarası ve TCKN ile Türk Ekonomi Bankasına yatırınız. NOT: Referans numarası ve TCKN ile Türk Ekonomi Bankasına yapılacak ödeme dışında hiçbir şekilde havale, EFT, IBAN numarasına ücret yatırma kabul edilmeyecektir.
  •  Sözleşmeli veya kadrolu atletizm antrenörleri ücretten muaf olup, Spor Bilgi Sistemi üzerinden Vize Başvuru Rehberinde belirtildiği yöntemle başvurularını gerçekleştirdikleri sırada ''Kadrolu veya sözleşmeli antrenörüm'' seçeneğini tıklayarak işlemlerini tamamlamaları ve ardından İl veya İlçe Müdürlüklerinden aldıkları resmî görev yeri belgelerini uzaktan@taf.org.tr adresine göndermeleri koşuluyla vizeli sayılacaklardır.
LÜTFEN DİKKAT! 
  • Spor Bilgi Sisteminde antrenör kaydı bulunmayan antrenörlerin, Antrenör Kayıt Formunu doldurarak,  ekte yer alan belgelerini uzaktan@taf.org.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Sisteme antrenör olarak kaydedildikten sonra  vize başvurularını, Vize Başvuru Rehberinde belirtildiği yöntemle gerçekleştirmelidirler. Spor Bilgi Sistemi Antrenör Kayıt Formu ve gerekli belgeler için tıklayınız.
  • 2020-2021 sezonu için vize başvuru duyurusu yayınlanmadan önce Federasyonumuza görev yeri belgesi gönderen veya eski yöntem ile IBAN numarasına ücret yatırarak başvuru yapan antrenörlerin, vize başvurularını Vize Başvuru Rehberinde belirtildiği yöntemle gerçekleştirmeleri gerekmekte olup, görev yeri belgelerini veya önceden yatırmış oldukları ücrete ait dekontlarını uzaktan@taf.org.tr adresine göndermeleri koşuluyla vize işlemleri onaylanacaktır.

Yayın Tarihi : 16.12.2020 09:20:23
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.