Haber


Bakan Kasapoğlu'ndan Milli Takım'a tebrik


Bakan Kasapoğlu'ndan Milli Takım'a tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kenya'nın başkenti Nairobi'de düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Atletizm Şampiyonası'nda mücadele eden milli atletleri tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şunları kaydetti: "Şampiyonada birçok ilke imza atarak, ülkemizi başarıyla temsil eden genç atletlerimizi tebrik ediyorum. 23 sporcuyla mücadele ettiğimiz turnuvada 14 sporcumuzun final görmesi, dünya şampiyonluğu ve dünya ikinciliği kazanmamız, yaptığımız alt yapı yatırımlarının bir karşılığı olarak bizleri mutlu etmiştir. Gençlerimize olan güvenimizi ve inancımızı hiçbir zaman kaybetmediğimiz gibi, ülkemizin geleceği olan fidanlarımız için yaptığımız yatırımlara da, hız kesmeden devam edeceğiz. Tekrardan milli atletlerimizi bu başarıları için tebrik ediyor, sporcularımızın başarısında emeği geçen herkese, milletim adına teşekkür ediyorum."

Yayın Tarihi : 23.08.2021 21:30:32
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.