Haber


Çocuk Atletizmi için maskot çizim yarışması


Çocuk Atletizmi için maskot çizim yarışması

World Athletics'in Çocuk Atletizmi resmi maskotunu belirlemek için üç ayrı yaş kategorisinde maskot çizimi yarışması düzenlendi.
Atletizmi altyapıda geliştirmek için dünya çapında uygulanan Çocuk Atletizmi programına bir maskot belirlemek için 4-7, 8-11 ve 12-14 yaş aralıklarında üç farklı yaş kategoride 10 Haziran'da sona erecek bir ödüllü maskot çizim yarışması var.
Unutmayın; bir insan, hayvan veya objeden ilham alınarak oluşturulacak maskot, çocuk atletizmi katılımcılarını heyecanlandırmalı ve onlara ilham vermeli. Maskotunuzu oluşturduktan sonra ona bir isim bulmayı ve jüriye 100 kelimeyi geçmeyen bir tanıtım metni yazmayı da ihmal etmeyin.
Yarışmayla ilgilenen çocuklarımız, aşağıdaki linkten yarışma kayıt sayfasına gidip, detayları öğrenebilir ve çalışmalarını 10 Haziran'a kadar World Athletics jürisine ulaştırabilir.

Yayın Tarihi : 2.06.2022 16:01:26
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.