Haber


Bakan Varank Bursa Büyükşehir Belediye Ödül Törenine Katıldı


Bakan Varank Bursa Büyükşehir Belediye Ödül Törenine Katıldı

2022 yılı Bursa Büyükşehir Belediyespor Başarı Ödülleri töreni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla Merinos AKKM'de gerçekleşti.

Törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Federasyon Başkanımız Fatih Çintimar, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gökhan Dinçer, , Avrupa Şampiyonu Sporcu Hatice Kübra İlgün ile sporcular katıldı..

Olimpiyat madalyalı sporcu Hatice Kübra İlgün, Bakan Varank'tan Togg ile bir tur atmak istediğini iletti.İlgün '' “Spora ve sporcuya destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, Büyükşehirspor Başkanı Gökhan Dinçer’e, antrenörlerimize ve aileme çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Mustafa Varank, “Hatice Kübra kardeşim, Togg ile bir tur istedi. Tekvandocu olduğunu duyunca kabul etmemek mümkün değil” diye espiri yaparak ''Birlikte ay yıldızlı bayrağımıza nasıl hizmet edeceğimizi bilelim. Her alanda yakaladığımız başarıların çok daha büyüklerini sporda kazanacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a bu organizasyon nedeniyle teşekkür ederim. Sizlerle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Bu gayreti gösteren her kardeşimize başarılar ve teşekkürler” şeklinde konuştu.

 

Yayın Tarihi : 9.05.2023 13:11:42
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.