Haber


Başkan Çintimar'dan Önemli Duyuru...!


Başkan Çintimar'dan Önemli Duyuru...!

Atletizmimizde yaşanan yoğun doping olayları nedeniyle, camiamızın yurt için de ve yurt dışında ciddi anlamda prestij kaybetmiş, 28 Eylül 2013 tarihinde de olağanüstü genel kurula gidilmiş ve yapılan genel kurul sonucunda da yeni bir yönetimin iş başına gelmiş olduğu camiamızın malumlarıdır.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığına seçilmiş olduğum 29 Eylül 2013 tarihinden itibaren ekibimle birlikte gerek yurt için de ve gerekse yurt dışında kaybedilen prestij ve dolayısıyla saygınlığımızın tekrar kazanılabilmesi için gerekli olan tüm çalışmalar hiçbir fedakârlıktan kaçınılmadan yapılmaktadır.

Atletizmimiz de yaşanmış olan bu olumsuzlukların kısa süre de giderilebilmesi, yönetimimizin olduğu kadar camiamızın da sorunu olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle herkesin bu sürece katkı verebilmesi mutlaka gerekmektedir.

Ancak bazı arkadaşlarımızın sosyal ve yaygın medya da federasyonumuz ile ilgili zaman zaman haksız ve de yersiz eleştirilerde bulundukları maalesef görülmektedir. Bu davranışta bulunanlar bilmelidirler ki, yapılan tüm iyi niyet çalışmalarımıza ciddi anlamda zarar vermektedirler.

Bu nedenle herkesin “Küçük Kusurlar, Büyük Kusurların Anasıdır”  veciz sözüne göre hareket etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde ilgililer hakkında gerekli olan tüm çalışmaların bundan sonra yapılacağı da unutulmamalıdır.

Atletizmimizde çok daha iyi sonuçların alınabilmesini diliyor, saygı ve de sevgilerimi sunuyorum. 22.01.2014

Fatih ÇİNTİMAR Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı

Yayın Tarihi : 21.01.2014 12:33:50
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.