Haber


Nevin Yarı Finale Yükseldi


Nevin Yarı Finale Yükseldi

 

Londra Olimpiyat Oyunları kadınlar 100 metre engelli yarışında milli atlet Nevin Yanıt, 12.70’lik derecesiyle serisini ilk sırada tamamlayarak yarı finale kaldı.  Avrupa Şampiyonu atletimiz Nevin Yanıt, 100 metre engeli yarışı ilk turunda dördüncü seride piste çıktı. Yarışı 12.70'lik derecesiyle ilk sırada bitiren Yanıt, rahat bir şekilde yarı final vizesi aldı. 


Yanıt'ın serisinde ABD'li Dawn Harper 12.75 ile ikinci, Rus Ekaterina Galitskaya da 12.89'luk derecesiyle üçüncü olarak yarı finale yükseldi. Kadınlar 100 metre engelli yarışında yarı final serileri yarın koşulacak. 

Ercüment Olgundeniz Elemeleri Geçemedi…

Erkekler disk atmada Ercüment Olgundeniz, elemeleri geçemeyerek finalde yarışma hakkını kaybetti.

Londra Olimpiyat Stadı'nda A grubunda eleme atışlarına çıkan Ercüment Olgundeniz, ilk 2 hakkında faul yaptı. Milli atlet son hakkında ise diski 60.87 metreye fırlattı. Ercüment Olgundeniz'in bu derecesi kendisine finalde yarışma hakkı kazandıramadı.

 

Yayın Tarihi : 6.08.2012 09:35:20
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.