Haber


Olimpik Performans Ölçüm Ve Eğitim Kampı İzmir’de Başladı


Olimpik Performans Ölçüm Ve Eğitim Kampı İzmir’de Başladı

“Hedef Rio” sloganıyla yola çıkan Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Turkcell ile ortaklaşa düzenlediği Olimpik Performans Ölçüm ve Eğitim Kampı İzmir’de başladı.

2016’da Brezilya’nın Rio kentinde gerçekleştirilecek Yaz Olimpiyatları öncesinde Olimpik sporcular ve antrenörleri İzmir’de bir araya geldi. Yaklaşık 140 sporcunun ve antrenörlerinin davet edildiği Ölçüm ve Eğitim Kampı’nda 14 gün boyunca bilim testler ve ölçümler yapılacak. Konularında uzman olan Profesör ve Doçentlerin olimpik sporculara ve antrenörlerine eğitim vereceği ve birtakım testler uygulayacağı kampta, 2016 Yaz Olimpiyatları’nda maksimum seviyede başarı elde edebilmek için bilimsel anlamda çalışmalar gerçekleştirilecek.

Turkcell’in sponsorluğunda İzmir’de organize edilen ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın büyük önem verdiği Olimpik Performans Ölçüm ve Eğitim Kampı’na katılan sporcular, Atatürk Stadyumu Atletizm Salonu’nda ve Ege Üniversitesi Atletizm Sahası’nda antrenmanlarına devam ediyorlar.

[gallery link="file" ids="3630,3631,3632"]

Yayın Tarihi : 26.01.2014 17:51:37
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.