Haber


Yıldızlar Federasyon Deneme Yarışmaları Katılım Listeleri


Yıldızlar Federasyon Deneme Yarışmaları Katılım Listeleri

13-14-Nisan-Yıldızlar-Deneme-Yarışmaları

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Yıldızlar Federasyon Deneme Yarışmaları, 13-14 Nisan günleri arasında İzmir’de yapılacak. 

Yarışmalara kayıtlar 10 Nisan Çarşamba günü sona erdi. Katılım Listesi yayınlanan yarışmalara internet üzerinden yapılan kayıtlar sonunda belirtilen branşlar, daha sonra değiştirilmeyecektir. 

Yarışmanın teknik toplantısı, Teknik Delege başkanlığında 12 Nisan Cuma günü, saat 17:00’de, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından belirlenecek yerde yapılacaktır. 

12 Nisan Cuma günü yapılacak teknik toplantıda kayıtların teyit edilmesi gerektiğinden tüm idarecilerin toplantıya katılmaları zorunludur. Teknik toplantıda teyit edilmeyen kayıtlar iptal edilecektir.

Belirtilen tarihten sonra, Teknik Toplantı esnasında ve sonrasında sporcu kaydı yapılmayacak.

Yıldız Milli Takımı Belirlenecek

Deneme yarışmalarında ayrıca, Türkiye Atletizm Federasyonu Teknik Kurulu, 26-30 Nisan günleri arasında Ukrayna’nın Donetsk kentinde Türkiye, Belarus ve Ukrayna’nın katılımıyla düzenlenecek Uluslararası Üçlü Turnuva'da ülkemizi temsil edecek Yıldız Milli Takımı belirleyecek. 

Katılım Listesi için Tıklayın

Yarışma Programı için Tıklayın 

Yayın Tarihi : 3.04.2013 08:58:14
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.