Haber


Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası Kütahya’da


Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası Kütahya’da

Yıldızlar-Dağ-Koşusu-Türkiye-Şampiyonası-manşet

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası, 26 Mayıs Pazar günü Kütahya’nın Gediz ilçesinde koşulacak.

TAF Teknik Kurul tarafından Balkan ve Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası’nda mücadele edecek milli takımın belirleneceği yarışmalar, gençler ve büyük kategorilerinde yapılacak. Şampiyonada, 1993 ve daha büyük doğumlu sporcular mücadele edebilecek.

Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediyesi katkıları ile düzenlenecek şampiyonaya kayıtlar 24 Mayıs Cuma, saat 24:00’e kadar devam edecek. Şampiyonada yer almak isteyen sporcular, aşağıda yer alan Kayıt Formu’nu doldurduktan sonra taf-teknikkurul@hotmail.com adresine elektronik posta aracılığı ile göndererek kayıtlarını yaptırabilirler.

Teknik Toplantı 25 Mayıs’ta

Şampiyonanın Teknik Toplantısı, yarışmalardan bir gün önce 25 Mayıs Cumartesi günü, saat 18:00’de, Gediz Kaymakamlığı’nın belirleyeceği salonda yapılacaktır. Teknik Toplantı’da kayıtların son kontrolü ve göğüs numarası dağıtılacağından, katılım zorunludur.

Teknik Toplantı esnasında ve sonrasında sporcu kaydı kesinlikle yapılmayacaktır.

Yarışmalarda ilk üçe giren sporcular madalya ile ödüllendirilecektir.

Statü için Tıklayın

Kayıt Formu için Tıklayın

Gediz İlçesi Otelleri

PARKUR BİLGİLERİ:

Parkur
Başlangıç-Rakım
 Bitiş     /
Rakım
Uzunluk
Büyük Erkekler
880 M.
 
 
10500m.
Büyük Bayanlar
Genç erkekler
1000 m.
 
1800 m.
8.000 m.
Genç bayanlar
1500 m.
 
 
3500 m.

Yayın Tarihi : 19.05.2013 21:40:36
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.