Haber


Türkiye Masterler Atletizm Şampiyonası 12-13 Haziran’da


Türkiye Masterler Atletizm Şampiyonası 12-13 Haziran’da

Masterler-Türkiye-Şampiyonası-manşet

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Türkiye Masterler Atletizm Şampiyonası, 12-13 Haziran günlerinde Denizli’de yapılacak.

Denizli Belediyesi Türk Sporları Spor Kompleksi Atletizm Sahası'nda yapılacak şampiyonaya kayıtlar 10 Haziran Pazartesi günü, saat 17:00’de sona erecek.

Kayıt yaptırmak isteyen master atletler, aşağıda yer alan Kayıt Formu’nu doldurduktan sonra imakizmir@hotmail.com adresine elektronik posta ya da (0232) 446 01 35 numaralı telefona faks göndererek kayıtlarını yaptırabilirler.

Sporcunun kaydı, katılım payının sporcu tarafından Statü’de yer alan ilgili hesaba yatırılmasından sonra kesinlik kazanacaktır.

Teknik Toplantı 11 Haziran’da

Şampiyonanın Teknik Toplantısı, 11 Haziran Salı günü, saat 17:00’de Denizli Belediyesi Türk Sporları Kompleksi Atletizm Sahası’nda yapılacak. Toplantıda şampiyona hakkında bilgi verilecek. Geç kalınmış kayıtlar, toplantı bitiminde yapılacak. Yarışmaya katılacak atletlerin göğüs numaraları da toplantı esnasında dağıtılacaktır.

Bir sporcu kayıt yaptırırken belirttiği branşlarda yarışmak zorundadır. Yarışma günleri branş değiştiremez.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun organizasyonuna bağlı olarak ve katılım sayısına göre saatli programda meydana gelebilecek değişiklikler Teknik Toplantı’da kayıtların teyit edilmesinden sonra ilan edilir ve takip edilmesi master sporcuların ve/veya kulüplerinin sorumluluğundadır.

Yarışma Programı için Tıklayın

Statü için Tıklayın

Başvuru Formu için Tıklayın

Yayın Tarihi : 1.06.2013 09:00:41
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.