Haber


Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası Denizli’de


Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası Denizli’de

Balkan-Gençler-Şampiyonası

Balkanların genç yeteneklerini bir araya getiren Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası, 6-7 Temmuz günlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Balkan Atletizm Federasyonları Birliği’ne (ABAF) üye ülkelerden Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Romanya, Sırbistan, Karadağ, Bosna Hersek, Bulgaristan ve Makedonya yer alacağı şampiyonada kadın ve erkeklerde toplam 245 genç sporcu dereceye girebilmek için mücadele edecek.

Denizli Belediyesi Geleneksel Türk Sporları Spor Toto Spor Kompleksi’nde yapılacak yarışmalarda, Türkiye kadın ve erkek olmak üzere toplam 50 sporcu ile mücadele edecek. Sırbistan’ın 40 sporcu ile katılım göstereceği şampiyonada Yunanistan 38 ve Romanya da 37 sporcu ile en çok katılım gösteren diğer ülkeler.

İki gün sürecek şampiyona 16:00 ile 20:45 saatleri arasında yapılacak ve sporseverler yarışmaları ücretsiz olarak izleyebilecek.

Yarışma Programı için Tıklayın

Yayın Tarihi : 28.06.2013 13:53:27
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.