Haber


Aroma Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası


Aroma Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası

Aroma-Dağ-Koşusu-Türkiye-Şampiyonası

 

Aroma’nın sponsorluğu ile düzenlenen 6. Aroma Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası, 17 Ağustos Cumartesi günü Akseki/Antalya’da yapılacak.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Akseki Kaymakamlığı ve Akseki Belediyesi’nin katkıları ile Akseki ilçesinin ev sahipliği yapacağı şampiyonada 1997 doğumlu ve daha büyük yaştaki sporcular mücadele edebilecek.

Kadın ve erkek olmak üzere dört kategoride yapılacak yarışmalarda büyük erkekler 12 kilometre, büyük kadınlar ve genç erkekler 8 kilometre, genç kadınlar da 4 kilometrelik parkurda dereceye girebilmek için yarışacak.

Şampiyonadaki performanslara göre TAF Teknik Kurulu, yarışmaların ardından, 8 Eylül Pazar günü, Polonya’da düzenlenecek Dünya Dağ Koşuları Şampiyonası’nda mücadele edecek milli takım kadrosunu belirleyecek.

Kayıtlar internet üzerinden yapılacak

Şampiyonaya kayıtlar internet üzerinden yapılacak. Yarışmalarda mücadele etmek isteyen sporcuları, 15 Ağustos Perşembe günü, saat 24:00’e kadar, aşağıda yer alan Kayıt Formu’nu doldurduktan sonra tafteknikkurul@hotmail.com adresine elektronik posta göndererek kayıtlarını yaptırabilirler.

Belirtilen tarih ve saatten sonra kayıt yapılmayacaktır.

Teknik Toplantı 16 Ağustos’ta

Şampiyonanın teknik toplantısı, yarışmalardan bir gün önce yapılacak. Akseki’de yapılacak toplantı, 16 Ağustos Cuma günü, saat 18:00’de gerçekleşecek. Kayıtların teyit edilmesi ve son kontrolünün yapılması gerektiğinden toplantıya katılım zorunludur.

Teknik Toplantı esnasında ve sonrasında sporcu kaydı kesinlikle yapılmayacaktır.

Müsabaka Saatleri

Akseki'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nın müsabaka saatleri ise şu şekilde:

Genç Bayanlar: 09:00 (08:40 - Hazır)

Genç Erkekler: 09:10 (08:50 - Hazır)

Büyük Bayanlar: 09:40 (09:20 - Hazır)

Büyük Erkekler: 10:15 (09:55 - Hazır)

Şampiyonaya katılacak olan sporcuların müsabaka saatlerinden 20 dakika önce yarış yerinde olmaları gerekiyor.

Statü için Tıklayın

Kayıt Formu için Tıklayın

Yayın Tarihi : 12.08.2013 08:00:02
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.