Haber


Beyoğlu Yarı Maratonu hazırlıkları sürüyor


Beyoğlu Yarı Maratonu hazırlıkları sürüyor

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan ve 15 Mayıs 2016 Pazar günü ilki koşulacak Beyoğlu Yarı Maratonu'nun hazırlıkları sürüyor.
Beyoğlu Belediyesi'nin organizasyonundaki yarışın parkuru, Spor A.Ş. Genel Müdür Danışmanı Deniz Adar ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün destekleriyle Jean Marie Grall, Necati Çeteci, Rıdvan Doğan ve Zeynep Savcı tarafından ölçüldü.
Gece saat 02:00'de başlayan ölçüm, Yenikapı Miting alanında yapılan bisikletlerin kalibrasyonu ile başladı. 21 kilometrelik parkurun tamamının ölçülmesi sabah saat 08:00'de tamamlandı.
İstanbul'un en gözde ilçelerinden Beyoğlu'nda yapılacak yarış yarı Maraton, 10 kilometre ve halk yürüyüşü kategorilerinde gerçekleştirilecek. Kayıtları devam eden yarı maratona www.beyogluyarimaratonu.org adresinden ulaşabilirsiniz.
olcum2

Yayın Tarihi : 8.04.2016 16:51:59
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.