Haber


Antrenör ve adayların dikkatine


Antrenör ve adayların dikkatine

Türkiye Atletizm Federasyonu Eğitim Kurulu’nca 2016 yılı faaliyet programına alınarak açılması kararlaştırılan kurslardan; 1.Kademe Yardımcı Antrenörlük ile 2. Kademe Antrenörlük Kurslarının 08-18 Ekim 2016 tarihlerinde Ankara’da açılması planlanmıştır. Açılması planlanan 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük kursuna 40,  2. Kademe Antrenörlük kursuna ise 30 kişinin müracaat etmesi halinde bu kurslar açılacaktır. İlgilenen antrenör adayları ve antrenörlerin 29 Eylül 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Federasyonumuza dilekçe ile müracaat etmeleri, dilekçe ekinde de banka dekontlarını göndermeleri gerekmektedir.

  1. Kademe antrenör kursuna katılmak için zorunlu olan IAAF Çocuk Atletizmi sertifikası olmayanlar 2016 yılı sonuna kadar açılacak olan Seminerlere katılmaları halinde,2. Kademe antrenörlük kursuna katılacaklara kurstan bir gün önce ihtiyaç doğrultusunda seminerler düzenlenecektir.
NOT: 17-27 Ağustos 2016 tarihlerinde Muğla’ da açılan 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursuna katılanlar ile Yukarıda belirtilen tarihlerde Ankara’da açılması planlanan kursa katılacaklar 30 Eylül 01 Ekim 2016 Tarihlerinde Çanakkale’ de açılması planlanan “IAAF Çocuk Atletizmi” Seminerine katılarak eksik olan sertifikalarını tamamlayabilirler.   Önemle duyurulur. ?   Kurs Başvuru Örneği İçin Tıklayınız… ?   1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Bilgileri İçin Tıklayınız… ?   2.Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu Bilgileri İçin Tıklayınız…

Yayın Tarihi : 8.09.2016 12:01:29
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.