Haber


Balkan Kros kadrosu belli oldu


Balkan Kros kadrosu belli oldu

Amasya'da yapılan Türkiye Kros Ligi'nin ilk kademesiyle belirlenen Balkan Kros Milli Takımı açıklandı. Türkiye'nin son yıllarda takım halinde zirveden inmediği Balkan Kros'ta bu yıl Çanakkale'de yapılacak yarışma öncesinde Ay-yıldızlı takım belli oldu. 61'incisi yapılacak Balkan Kros'ta Türkiye'yi temsil edecek 24 atlet, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Turkcell Kros Ligi'nde ilk ayak yarışmalarındaki performanslarla belirlendi. Geçen yıl 20 podyumla tarihinin en başarılı Balkan Kros'unu geçirerek müthiş bir şampiyona çıkaran Türkiye ekibi, bu yıl da aynı başarıyı tekrarlamayı hedefliyor. Türkiye'nin 18 Kasım'da Çanakkale'de yapılacak 61. Balkan Kros Şampiyonası'nda mücadele edecek ekibi şu isimlerden oluşuyor:

Genç Erkekler
Ramazan Barbaros, Sezgin Ataç, Ömer Amaçtan, Ayetullah Aslanhan
U23 Erkekler
Onur Aras, Turgay Bayram, Ramazan Karagöz, Ersin Tekal
Büyük Erkekler Ramazan Özdemir, Aykut Taşdemir, Alper Demir, Sedat Gönen Genç Kadınlar Latife Güneş, Emine Akbingöl, Derya Kunur, Pınar Demirtaş U23 Kadınlar Nuran Satılmış, Fatma Demir, Tubay Erdal, Emine Hatun Tuna Büyük kadınlar Özlem Kaya, Sevilay Eytemiş, Sebahat Akpınar, Elif Dağdeğen

Yayın Tarihi : 24.10.2017 20:08:56
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.