Haber


3. Kademe Kıdemli Antrenör Yetiştirme Kursu Ankara’da Açılıyor


3. Kademe Kıdemli Antrenör Yetiştirme Kursu Ankara’da Açılıyor

3

Türkiye Atletizm Federasyonu Eğitim Kurulu, Atletizmin gelişimine katkı sağlamak amacıyla 5-21 Nisan günleri arasında “3. Kademe Kıdemli Antrenör Yetiştirme Kursu” açıyor.

Ankara Başkent Otel’de açılacak kursun kontenjanı en az 15, en fazla 30 kişi ile sınırlı olurken, 2. Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu lisansına sahip antrenörler katılabilecek.

Kursa katılmak isteyenler; 1 Nisan Pazartesi günü mesai saatinin bitimi olan 17.00’ye kadar  başvurularını yapabileceklerdir.

Belirtilen süre içerisinde gönderilmeyen müracaatlar, değerlendirmeye alınmayacaktır. İmzasız ve dekontsuz gönderilen dilekçeler de kabul edilmeyecektir.

Kursa katılacak kursiyerler, 3 Nisan Çarşamba günü internet sitemizde açıklanacaktır.

ÖNEMLİ NOT:

3. kademe kıdemli antrenör kursuna katılacak antrenörlerin ekte belirtilen aranılacak şartlara durumlarının uygun olması halinde (a,b,c,d,e maddeleri) başvuru dilekçesi,özgeçmişleri ile birlikte yatırmış olduğu kurs ücretine ait dekontu Atletizm Federasyonunun 0 312 310 77 06 nolu faksına veya atletizmtur@yahoo.com.tr adresine göndereceklerdir. Dekontsuz başvuru dilekçeleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

3. Kademe Kurs

 

Katılım Şartları ve İstenen Belgeler için Tıklayın

Dilekçe Örneği için Tıklayın

Yayın Tarihi : 20.03.2013 17:54:56
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.