Haber


Almanya Başkonsolosluğundan Ziyaret


Almanya Başkonsolosluğundan Ziyaret

Almanya İzmir Konsolosu Elke Grabarec 19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası organizasyon komitesi yarışmaların yapıldığı Atatürk Stadında ziyarete geldi. Konsolos Elke Grabarec ve Konsolosluk Genel Sekreteri Maria Lüneü,  Organizasyon Komitesi Genel Koordinatörü Nihat Doker ve Koordinatör Yardımcısı Yavuz Tunç’dan şampiyona hakkında bilgi aldılar. Toplantıda karşılama komitesi üyesi Rüştü Aksoy ve Canan Köse de bulundular.

IMG_1854

Atatürk Stadı VIP Odasında yapılan görüşmeye Almanya Veteranlar kulüp yöneticileri de iştirak ettiler. Almanya Atletizm Federasyon Başkan Yardımcısı Dr. Mathias Reick ve arkadaşları, Alman Konsolosu Elke Grabarec ile görüşme yaptılar. Almanya konsolosu Elke Grabarec organizasyon sorumluları ve Almanya Veteranlar Kulübü temsilcileriyle yarışma yerlerini gezip, yarışmalar hakkında teknik bilgiler aldı.

Yayın Tarihi : 25.08.2014 12:55:16
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.