Haber


Dağ koşucularının kampı sürüyor


Dağ koşucularının kampı sürüyor

Önümüzdeki hafta Dünya Yıldızlar Dağ Koşusu Kupası'na gidecek olan Milli Takım, Bursa'da hazırlıklarını sürdürüyor. 16 Haziran tarihinde İtalya'nın Lanzada kentinde yapılacak olan Dünya Yıldızlar Dağ Koşusu Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan U18 Milli Takımı toplandı. Yapılan değerlendirme sonrasında milli takıma seçilen Dilek Öztürk, Ezgi Kaya, Sultan Gündoğdu, Ruken Tek, Mehmet Vefa Aydemir, Mehmet Fidan, Osman Özkol ve Mahsum Değer, Lanzada'daki yarışma öncesinde son hazırlıklarını Bursa'da yapıyor. AKSEKİ'DE ŞAMPİYONA ZAMANI Öte yandan Aroma sponsorluğunda yapılan Akseki'deki Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası, 9 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek. U20 ve büyüklerde yoğun bir katılımla yapılacak olan şampiyonada 205 sporcu yarışacak. Şampiyona, U20 yaş grubunda 5.200 metre, büyüklerde ise 10.400 metrelik mesafede yapılacak.

Aroma Akseki Dağ Koşusu'nda dereceye girecek sporcular, 1 Temmuz'daki Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası'nda mücadele edecek.

Yayın Tarihi : 8.06.2018 14:01:29
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.