Haber


Dağ Koşusu Semineri Antalya’ da Başladı


Dağ Koşusu Semineri Antalya’ da Başladı

Dağ koşusu organizasyonu, dağ koşusu antrenman teknikleri ve metotları, yarışma haftası antrenman programı ve beslenme konularının ele alınacağı ve antrenörlerimize yönelik verilecek seminer Antalya’ da başladı.

İngiliz milli takım antrenörü ve Dünya Dağ Koşuları Birliği (WMRA) Genel Sekreteri Adrian WOOD ile Dünya Dağ Koşuları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Erhan BAŞOĞLU’ nun da  konuşmacı olarak katıldığı ve Federasyon bünyesinde faaliyet gösteren antrenörlere yönelik seminerin diğer günlerinde ise; dağ koşularında, koşu parkurlarının hazırlanması, yokuş çıkış-iniş teknikleri ve antreman teknik ve metotları ele alınacaktır.

Atletizm Federasyonunca davetli antrenörlerin katıldığı veüç gün sürecek seminerde; ilk 2 gün verilen nazari bilgilerin üçüncü gün parkurda uygulamalı olarak gösterilecek.

[gallery link="file" ids="5932,5931,5930,5929"]

Yayın Tarihi : 23.04.2014 09:39:19
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.