Haber


Hoş Geldin Çocuk Atletizm


Hoş Geldin Çocuk Atletizm

7 Mayıs 2023 Çocuk Atletizm Günü! Dünyanın dört bir yanında atletizme katılan ve aktif olan çocukları ve gençleri kutlamaya adanmış bir gün.

Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar veya kişisel durumları ne olursa olsun her çocuğun hareket etmek, oynamak ve keşfetmek için doğduğuna inanıyoruz. Atletizmin gücünü, dünyanın her yerindeki çocuklara ve gençlere hareket etmeleri, daha aktif olmaları, becerilerini ve özgüvenlerini geliştirmeleri ve ömür boyu spor ve fiziksel aktivite ile bağlantı kurmaları için ilham vermek için kullanmayı hedefliyoruz!

2023 Çocuk Atletizm Günü teması HAREKET ET, OYNA, KEŞFET . A'dan B'ye gitmek için hareket etmek, arkadaşlarla atletizm etkinlikleri oynamak veya yeni beceriler keşfetmek olsun, amaç, çocukları oraya çıkmaya ve aktif olarak eğlenmeye teşvik etmektir.

Katılın - bir kulüp, okul veya toplum kuruluşu olarak

Eğlenceye katılmak istiyorsanız, 2023 Çocuk Atletizm Günü'nü kutlamak için ihtiyacınız olan tüm bilgileri içeren bir araç seti oluşturduk. Buna pazarlama varlıkları, önerilen aktiviteler ve bir kutlama etkinliğinde Çocuk Atletizmini hayata geçirmenin yolları dahildir . Veya çocukları hareket etmeye ve aktif olmaya teşvik etmek için kendi fikirleriniz veya programlarınız varsa, onları da eylemde görmek isteriz.

Katılın - evde

Organize bir Çocuk Atletizm Günü etkinliğine erişimi olmayan ancak arkadaşları ve ailesiyle eğlenceye katılmak isteyen çocuklar için özel olarak tasarlanmış bir 'Çocuklar için Evde Atletizm Günü' araç seti oluşturduk . Dahil olmak ve harekete geçmek için tüm temel bilgileri sağlar. Aktiviteler evde veya okulda kolayca basılabilir, böylece çocuklar kendi arka bahçelerinde, okuldaki oyun alanında veya güvenli bir şekilde spor yapabilecekleri her yerde aktif olabilirler.  

 

kutlamaları paylaşmak

2023 Çocuk Atletizm Günü'nü kutlamak için dünyanın dört bir yanından bize katılan insanların, etkinliklerin ve organizasyonların fotoğraflarını paylaşacağız, bu nedenle kendi kutlamalarınıza ait resimleriniz varsa sosyal medyada #KidsAthleticsDay kullanarak bizimle paylaştığınızdan emin olun .

 

Eğlenin, harekete geçin ve atletizme katılan Çocukları kutlayalım!

Yayın Tarihi : 29.04.2023 15:20:34
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.