Haber


TAF Başkanı Fatih Çintimar,’’2024 yılı genç yeteneklerin yılı olacak’’


TAF Başkanı Fatih Çintimar,’’2024 yılı genç yeteneklerin yılı olacak’’

13-14 Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Turkcell U20 Salon Atletizm şampiyonasında Rahime Yiğit rekor kırdı. Sırıklama Atlama branşında Rahime Yiğit 4.15 atlayarak U20 şampiyona rekorunun yeni sahibi oldu. 

TAF Başkanı Fatih Çintimar,’’2024 yılı genç yeteneklerin yılı olacak’’

2023 yılında gençlerimizin başarıları ile gurur duyduk diyen Başkan Çintimar, 34 rekorla genç şampiyonlarımın  zirvede yer alması bizleri çok mutlu etti.’’dedi
2024 yılının ilk rekorunu Sırıkla atlamada Rahime Yiğit’in kırdığını belirten Çintimar,’’Bu başarılarda emeği geçen herkesi kutluyorum. Rahime’ye desteğini esirgemeyen Adana Gençlik ve spor il müdürümüz sayın Muzaffer Çintimar’a çok teşekkür ediyorum. Azimli ve istekli çalışmalarımızın sonunda birçok organizasyonda yeni rekorlar ve başarılar geldi. Bu başarılar gelecek için gençlerimizin ne kadar azimli ve istekli olduğunun göstergesidir. Her branşta rekorlar gençlerimiz tarafından yenileniyor. Bu gelişmeler Türk Atletizmi adına umut verici. Gençlerimiz için hertürlü fedakarlıkta bulunan devletimiz ve spor bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Tüm kulüplerimize, antrenörlerimize ve çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gençlerimizin büyük organizasyonlarda finalde yarışması ve madalya kaçırması gelecek başarıların ve madalyaların habercisi olduğunu düşünüyorum. Tarihimizde hiç yarışmadığımız branşlarda artık madalya kaçırdığımız için üzülüyoruz. ‘’Türk gençliğini izlemeye devam,‘’diye konuştu.

Yayın Tarihi : 15.01.2024 12:59:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.