Haber


Yönetim Kurulu İstanbul’da Toplandı


Yönetim Kurulu İstanbul’da Toplandı

IMG_0125

TAF Yönetim Kurulu, gündemindeki konuları görüşmek üzere 27 Nisan Cumartesi günü İstanbul’da toplandı.

Mehmet Terzi başkanlığındaki toplantıya; Başkan Vekilleri Fikret Çetinkaya, Ekrem Ay, Hüseyin Yıldırım, Ergüder Uzun, Yönetim Kurulu üyeleri Aycan Kurtcan, Mehmet Kesen, Selim Terzi, Kazım Yalçınoğlu ile EA Yönetim Kurulu üyesi Salih Münir Yaraş ve Genel Sekreter Nihat Doker katıldı.

Toplantıda; Federasyon çalışmaları ve gelişmeler hakkında bilgiler verildi. Akdeniz Oyunlarına katılacak sporcu sayıları ve branşlar açıklandı.

İzmir’de yaptırılacak “Uluslararası Performans Merkezi” ile ilgili olarak Turkcell ile yapılan çalışmalar, protokolün detayları görüşülüp, 29 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın başkanlığında Turkcell’in imza töreni yapılacağı; İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu ve Edirne Kamp Eğitim Merkezi’nin “İktisadi İşletmelerinin” çalışma şartları konuşuldu.

Toplantıda ayrıca, doping ve biyolojik pasaport konularında kamplarda verilen eğitici seminerlerin tekrar verilmesine ve kontrollerin arttırılmasına karar verildi.

IMG_0136

Yayın Tarihi : 29.04.2013 07:26:06
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.