Haber


Öğrenciler Madalyalarını Mehmet Terzi ve Vali Düzgün’den Aldı


Öğrenciler Madalyalarını Mehmet Terzi ve Vali Düzgün’den Aldı

Kayseri-Okullararası-Puanlı-Atletizm-Yarışmaları-manşet

Okullararası Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nın birinci gününde dereceye giren atletler, madalyalarını Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ve Kayseri Valisi Orhan Düzgün'den aldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ile Teknik Kurul Başkanı Muharrem Or ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen’e Kayseri’de yapılan şampiyonanın birinci günü öncesi Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Başkan Terzi, Vali Düzgün, Metin Özen ve Muharrem Or, Türkiye’nin birçok ilinden gelerek büyük bir azim gösteren öğrencilerin yarışmalarını izledi.

Atatürk Spor Kompleksi Atletizm Pisti’nde yapılan yarışmalarda Türkiye'nin bir çok ilinden gelen küçük sporcularımız, büyük bir azimle mücadele örneği vererek okullarının ve ferden kendilerinin Türkiye Şampiyonu olmaları için büyük bir mücadele örneği verdi.

Yarışmalarının birinci gününü, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları kadınlar 1500 metrede gümüş madalya alan milli atlet Gamze Bulut da takip ederken, günün sonunda Başkan Terzi, Vali Düzgün, Teknik Kurul Başkanı Muharrem Or, İl Müdürü Metin Özen, İl Temsilcisi Süleyman Altınoluk ile sporcu ve antrenörlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şampiyona, ikinci gün yapılacak yarışmaların ardından sona erecek.

Küçük Kızlar Sonuçları için Tıklayın

Küçük Erkekler Sonuçları için Tıklayın

Yıldız Kızlar Sonuçları için Tıklayın

Yıldız Erkekler Sonuçları için Tıklayın

[flagallery gid=6 name=Gallery]

Yayın Tarihi : 22.05.2013 20:30:24
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.