Haber


1. Lig’e Terfi Yarışmaları Kayseri’de


1. Lig’e Terfi Yarışmaları Kayseri’de

Atletizm-1.Lige-Terfi-manşet

Kulüplerarası Atletizm 1. Ligi’ne Terfi Yarışmaları, 18-19 Mayıs günlerinde Kayseri’de yapılacak.

Atletizm Süper Lig ile 1. Lig’de mücadele eden takımların dışındaki tüm kulüplere açık olan yarışmalar sonunda ilk iki sırada yer alan kadın ve erkek takımları, 2013 sezonunda 1. Lig’de mücadele etmeye hak kazanacak.

Terfi yarışmaları ile eşzamanlı olarak büyükler ve gençler kategorilerinde Federasyon Deneme Yarışmaları da yapılacak.

Teknik Toplantı 17 Mayıs’ta

Yarışmaların Teknik Toplantısı, 17 Mayıs 2013 tarihinde, Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün toplantı salonunda yapılacak. Kayıtların son kontrolünün ve gerekli düzenlemelerinin yapılması, teyit edilmesi gerektiğinden tüm idarecilerin Teknik Toplantı’ya katılmaları zorunludur.

Teknik Toplantı’da teyit edilmeyen kayıtlar iptal edilecektir, toplantı esnasında ve sonrasında sporcu kaydı yapılmayacaktır.

Puan (n) sisteminin uygulanacağı yarışmalarda, kulüpler her branşa kayıt yaptırmak zorundadır. İki branştan fazlasını boş geçerek liste veren kulüpler, kura çekimine alınmayacaktır.

Terfi Yarışmaları Statüsü için Tıklayın

Yarışma Programı için Tıklayın

Yayın Tarihi : 8.05.2013 15:07:38
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.