Haber


150 çocuk eğlenceli atletizmle tanıştı


150 çocuk eğlenceli atletizmle tanıştı

Türkiye Atletizm Federasyonu bünyesindeki Çocuk Atletizmi projesinin yeni durağı Ankara’nın Mamak ilçesi.
TAF Başkanı Fatih Çintimar’ın da katıldığı Türkiye Atletizm Federasyonu’nun genç kuşaklara atletizmi sevdirme projesi öncesi, çocuk atletizm (97) kursiyer eğitimin  ardından uygulamada bulundular.
Kursiyerlerin eğitimi sonra gerçekleştirilen Türkiye Atletizm Federasyonu’nun genç kuşaklara atletizmi sevdirme projesine ise 150 çocuk katıldı. Farklı okullardan gelen yaklaşık 150 çocuğu bir araya getirdi. Mamak Belediyesi Spor Salonu’ndaki etkinlikte çocuklar, eğlenceli oyunlar eşliğinde atletizm yapmanın keyfini yaşayarak atletizmle tanıştılar. Ülke çapında atletizmi yaygınlaştırmak için özel modüllerle desteklenen Çocuk Atletizmi etkinliğine Federasyon Başkanı Fatih Çintimar ve genel sekreter Yasemin Bakıcı katıldı.  Dört saat süren etkinliğin ardından çocuklara katılım sertifikaları dağıtıldı. 150 çocuğun katıldığı çocuk atletizmi etkinliğinin ardından çocukların sertifikalarını Federasyon başkanımız Fatih Çintimar ve Genel Sekreter Yasemin Bakıcı verdi.

 

FOTO GALERİ

Yayın Tarihi : 30.03.2024 20:12:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.