Haber


16 Yaş Altı Atletizm Ligi Finali Mersin’de


16 Yaş Altı Atletizm Ligi Finali Mersin’de

Yıldızlar-ve-Çoklu-Branşlar-Federasyon-Deneme-Yarışmaları_14042013_İzmir

Kulüplerarası 16 Yaş Altı Kulüplerarası Atletizm Ligi’nde şampiyonlar 25-26 Mayıs günlerinde yapılacak final kademesinde belli olacak.

17’inci Akdeniz Oyunları’na ev sahipliği yapacak Mersin’de yapılacak yarışmalar, oyunlar öncesi test niteliği taşıyor. İzmir’deki eleme kademesini başarıyla geçen kız ve erkeklerde 12 kulüp, bu kez şampiyon olmak için mücadele edecek.

Nevin Yanıt Spor Kompleksi’nde yapılacak final kademesinde 1998, 1999, 2000 ve 2001 doğumlu sporcuların yer alabilecek. Puan (n) sistemi uygulanacağı final kademesinde, eleme kademesinde alınan puanlar dikkate alınmayacak.

Yarışmalara kayıtlar internet üzerinden yapılacak ve 22 Mayıs Çarşamba günü, saat 24:00’te sona erecek. Final kademesinde mücadele edecek takımlar, yapmak istedikleri değişilikleri, aşağıda yer alan Katılım Formu’nu doldurarak taf-teknikkurul@hotmail.com adresine elektronik posta aracılığıyla göndererek bildirebilirler.

Yarışmaların teknik toplantısı, 24 Mayıs Cuma günü, saat 17:00’de, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından belirlenecek yerde yapılacaktır. Toplantı, son kontroller ve düzenlemeler yapılacağından katılım zorunludur.

Teknik toplantı sırasında ve esnasında yeni kayıt kesinlikle yapılmayacaktır.

Yarışmalar saat 16:00'da başlayacaktır. Nihai program, güncellenmiş hali ile Teknik Toplantı'da takımlara dağıtılacaktır. 

Statü için Tıklayın

Kızlar Takım Listesi için Tıklayın

Erkekler Takım Listesi için Tıklayın

Yayın Tarihi : 16.05.2013 16:45:05
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.