Haber


16 Yaş Altı Atletizm Ligi Finaline Katılacak Kulüplerimizin Dikkatine!


16 Yaş Altı Atletizm Ligi Finaline Katılacak Kulüplerimizin Dikkatine!

Duyuru

25-26 Mayıs günlerinde Mersin’de yapılacak Kulüplerarası 16 Yaş Altı Atletizm Ligi’ne katılacak kulüplerimiz ile Büyükler Federasyon Deneme Yarışmaları'na katılacak sporcularımız, yarışmaların yapılacağı İl’e varış bilgilerini bildirmeleri gerekmektedir.

Akdeniz Oyunları öncesi test niteliği taşıyan yarışmalarda Akredite uygulaması yapılacaktır. Bu doğrultuda daha önce Akdeniz Oyunları Komitesi tarafından yarışmalarda yer alacak sporcu, antrenör ve idarecilerden akreditasyon kartlarının hazırlanması adına birtakım belgeler istenmişti.

İstenilen belgelerde eksiklikler bulunduğu için; kafile olarak gelecek kulüplerimiz ya da kafilelerinden ayrı gelecek sporcular, yarışmaların yapılacağı İl’e varış bilgilerini aşağıda isimleri ve telefonları yazılı olan kişilere bildirmeleri gerekmektedir.

Geliş-gidiş bilgilerini iletmeyen kişiler ise yarışmaların yapılacağı İl’e vardıklarında, kendi imkânları ile aşağıda adresi yazılı olan Akreditasyon Merkezi’ne gitmeleri gerekmektedir.

Akredite olmayan sporcu, antrenör ve idareciler için Akdeniz Oyunları Komitesi tarafından konaklama sağlanmayacak olup, bu kişiler müsabakalara da katılamayacaklardır.

Kulüplerimizin dikkatine önemle sunulur.

Varış Bilgileri Bildirileceği Kişiler:

Emre Ünaldı         : 0507 706 33 50 – 0530 583 52 44
Özlem Akdoğan   : 0530 583 52 41
Ali Duran               : 0507 474 44 87

Akreditasyon Merkezi Adresi:

Dumlupınar Mahallesi, GMK Bulvarı, Turizm Otelcilik Spor Salonu, Yenişehir / Mersin


Yarışma Rehberi için Tıklayın

Yayın Tarihi : 22.05.2013 13:03:55
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.