Haber


19 MAYIS İÇİN 1919 FİDAN


19 MAYIS İÇİN 1919 FİDAN

zmir'de faaliyet gösteren Atatürk, Halkapınar ve Buca Mustafa Kemal Atatürk Gençlik Merkezleri, Ege Orman Vakfı ile fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi. Atatürk Gençlik Merkezi koordinatörlüğünde Ege Orman Vakfı Korusu’nda gerçekleştirilen etkinliğe 38 gönüllü genç ve 6 gençlik lideri katıldı. 

Gençlik merkezi gönüllüleri ve Ege Üniversitesi öğrencileri daha iyi bir doğa ve daha iyi bir gelecek için gün boyu fidan dikti. Etkinlik kapsamında 19 Mayıs için toplamda 1919 fidan diken gençler, anlamlı bir etkinliğe imza atmanın haklı gururunu yaşadı. 
 
"Yaşamın kalbi doğadır"
Fidan dikimi etkinliğine katılan gençlik merkezi gönüllülerinden Ecem Baran yaptığı açıklamada, yeşilin doğa için önemli olduğunun altını çizerek, şöyle devam etti: "Yaşamın kalbi doğadır, sağlıklı yaşamın kalbi doğada atar. Bunun için herkesin gönüllü olması gerekir. Bizler bugün avuçlarımızın içinden toprağı yeşertmek için ağaç bıraktık. Bırakmamız gereken daha milyonlarca ağaç olduğunun da farkındayız." 
Etkinliğe katılan onlarca genç İzmir'in kalbine yeşil alanlar kazandırmanın heyecanını yaşarken, bu anlamlı etkinliği her yıl tekrarlayacaklarının da sözünü verdi.   

Yayın Tarihi : 7.05.2014 15:38:30
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.