Haber


4. Göbeklitepe Yarı Maratonu koşulacak


4. Göbeklitepe Yarı Maratonu koşulacak

21 km’ lik Yarımaraton ve 10K Koşusu 02 Kasım 2014 tarihinde , saat 09:00'da Şanlıurfa’da düzenlenecektir. Yarışma Göbeklitepeden başlayıp Balıklıgöl Civarı Piazza AVM (www.piazzaavm.com.tr/urfa)  parkında  son bulacaktır. Koşucular yarış sabahı saat: 07:30 da otobüslerle Nevali Otel önünden start alanına taşınacaktır.

Genel Konular:

1. Yarışma  Atletizm Federasyonu ve IAAF yarışma kurallarına uygun olarak yapılacaktır.

2. Yarışma kulüp ve ferdi lisanslı sporculara açık olacaktır.

3. Yarışma sırasında sporcuların yanında hiçbir özel aracın seyrine izin verilmeyecektir. Parkurda sadece görevli araçlar seyredebilecektir.

4. Yarışma ile ilgili gerekli sağlık, güvenlik, ulaşım, yarışma parkurunun hazırlanması ve göğüs numaralarının temini yarışmayı düzenleyen Şanlıurfa GHSİM tarafından sağlanacaktır.

5. Şanlıurfa Atletizm İl Temsilciliği  yarışmaların bitiminde yarışma sonuçlarını yazılı ve diskete kayıtlı olarak hakem     çizelgeleri ile birlikte Teknik Delegeye teslim edecektir.

6. Katılım sayısına göre ulaşım ve soyunma için yeteri kadar araç temin edilip, Tüm organizasyon Şanlıurfa GHSİM'ne ait olup, teknik konular Atletizm Federasyonu ve Şanlıurfa Atletizm İl Temsilciliği denetimindedir.

7. Müsabakaya katılan ve dereceye giren sporcular  ödül töreninde organizatörün verdiği günün anlam ve önemini belirten  formayı giymek zorundadır. Göğüs numaraları ve çipler  01.11.2014 tarihinde saat 10:00 ' den itibaren Abide civarında NEVALİ Hotel’de yapılacak olan makarna partisinde dağıtılacaktır.

8.  Yarışmaya lisansı 2014 vizeli olanlar, eğer vizesi yoksa sağlık raporu olanlar,  sağlık   raporu da yoksa taahhütname imzalayan sporcular kayıt yaptırabilir.

9. Yarışmaya katılan sporcular kayıt sayfasında bulunan aşağıdaki beyanı okumuş ve kabul etmiş  sayılacaklardır.

[gallery link="file" ids="11706"]

Yayın Tarihi : 31.10.2014 11:44:33
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.